کاشی کاری کار چندان سختی نیست و با اندکی تمرین و صبر، می‌توانید این کار را به زیبایی انجام دهید.
اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید قیمت نصب کاشی را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال سرامیک کار در تهران باشید می‌توانید سفارش نصب کاشی ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

ابزار و وسایل مورد نیاز:

• گیره جداکننده سرامیک
• متر
• ماله
• سوهان و ماله برای دوغاب
• پد زانو
• گچ
• دستکش
• چسب کاشی
• کاشی
• دوغاب
• اسفنج

مرحله‌ی اول، سیمان کردن در صورت لزوم:

ممکن است قبل از کاشی کاری، نیاز باشد سطح زیری را سیمان کنید. در سرویس‌های بهداشتی، کف ر با استفاده از سیمان بپوشانید تا متعادل شود. این کار را در آشپزخانه نیز انجام دهید. قبل از نصب سرامیک، مطمئن شوید که سطح صاف و محکم باشد.

سیمان کردن در صورت لزوم

مرحله‌ی دوم، مرکز اتاق را پیدا کنید:

برای پیدا کردن مرکز اتاق، ابتدا آن را اندازه بگیرید و مرکز اتاق را مشخص کنید. یک وجه از اتاق را اندازه بگیرید و مرکز آن خط را پیدا کنید. همین کار را برای وجه دیگر انجام دهید. سپس دو خط را به هم وصل کنید، محل اتصال این دو خط، مرکز اتاق است.

این مطلب را هم ببینید
۱۱ تغییر شگفت انگیز دکوراسیون سرویس بهداشتی با قبل و بعد

مرحله‌ی سوم، قرار دادن کاشی‌ها:

کاشی‌ها را روی زمین بچینید. برای چیدن آن‌ها، از مرکز شروع کنید و خطوط گچی را دنبال نمایید. با استفاده از گیره‌ی جدا کننده، فاصله‌ی بین کاشی‌ها را مشخص کنید. بعد از اینکه از جایگیری کاشی‌ها، رضایت کسب کردید؛ مرحله‌ی بعد را اجرا کنید.

مرحله‌ی چهارم، اتصال کاشی مرکزی:

کاشی مرکزی را بر روی زمین قرار دهید. با توجه به نوع کاشی و دستورالعمل سازنده، مقدار ماده‌ی چسبنده را مشخص کنید. کاشی را با زاویه‌ی چهل و پنج درجه روی زمین قرار دهید و روی زمین از چسب کاشی استفاده کنید. کاشی را به زمین فشار دهید و آن را جلو و عقب کنید تا کامل سرجای خود قرار بگیرد و فیکس شود. کاشی را بلند کنید تا مطمئن شوید چسب کاشی گوشه‌های آن را دربر گرفته است. اگر دیدید که قسمت‌هایی از کاشی چسبی نشده است، مقدار بیشتری از چسب را استفاده کنید تا همه جای کاشی به چسب آغشته شود. سپس دوباره کاشی مرکزی را روی زمین قرار دهید.

مرحله‌ی چهارم، اتصال کاشی مرکزی:

مرحله‌ی پنجم، اتصال باقی کاشی‌ها:

کاشی مرکزی را به عنوان مبدا درنظر بگیرید و باقی کاشی‌ها را به صورت صاف و مستقیم به زمین بچسبانید. هر دفعه فقط تعداد کمی از کاشی‌ها را استفاده کنید و به اندازه‌ی دو یا سه کاشی، چسب بزنید. اگر دیدید که چسب از بین کاشی‌ها خارج می‌شوید یعنی مقدار زیادی از چسب استفاده کرده‌اید. از گیره‌های جداکننده استفاده کنید تا جا برای دوغاب باز شود. اگر احتیاج بود، کاشی‌ها را در قسمت‌های منتهی به دیوارها برش بدهید تا کامل جا شوند.

مرحله‌ی پنجم، اتصال باقی کاشی‌ها:

مرحله‌ی ششم، اجازه دهید تا چسب خشک شود:

بعد از استفاده از چسب و چسباندن کاشی‌ها، اجازه دهید تا چسب در طول شب، خشک شود. برای اطمینان بیشتر به دستورالعمل کارخانه توجه کنید.

مرحله‌ی هفتم، درست کردن دوغاب و بندکشی:

دوغاب را طوری درست کنید تا به غلظت کره بادام زمینی شود. دوغاب را بین درزهای کاشی‌ها بریزید و با استفاده از ماله، آن‌ها را صاف کنید تا درز را بپوشاند.

مرحله‌ی هفتم، درست کردن دوغاب و بندکشی:

مرحله‌ی هشتم، کاشی‌ها را تمیز کنید:

بعد از اینکه دوغاب در درز بین کاشی‌ها جای گرفت، با یک اسفنج نم‌دار، سطح کاشی‌ها را پاک کنید؛ فقط دقت کنید تا دوغاب از بین درزها خارج نشود. برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید، مدام اسفنج را نم‌دار کنید. اجازه دهید تا دوغاب خودش را بگیرد. در این مرحله نیز از دستورالعمل سازنده‌ی دوغاب کمک بگیرید تا بهترین نتیجه حاصل شود. بعد از خشک شدن دوغاب، با استفاده از یک ماده‌ی درزگیر، درزها را بپوشانید. اگر دارید حمام را کاشی کاری می‌کنید، قسمت‌ انتهای وان را درزگیری کنید تا رطوبت به زیر کاشی‌ها نفوذ نکند.

مرحله‌ی هشتم، کاشی‌ها را تمیز کنید

این مطلب را هم ببینید
کفسابی سرامیک چگونه انجام می شود و چه مزایایی دارد؟

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست