مزایا و معایب تخریب آشپزخانه توسط خودتان

مزایا و معایب تخریب آشپزخانه توسط خودتان

تخریب آشپزخانه به کمی مهارت نیاز دارد چون باید لوازم و کابینت ها را بردارید. این کار می تواند در هزینه ها صرفه جویی کند، اما ممکن است مثل هر پروژه دیگری بد پیش برود. در اینجا می خواهیم مزایا و معایب تخریب آشپزخانه توسط خودتان را معرفی کنیم تا بدانیم کار درستی است یا نه.

اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید برآورد قیمت بازسازی خانه را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت بازسازی در تهران باشید می‌توانید درخواست بازسازی خانه ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

پیش از اینکه درباره مزایا و معایب این کار حرف بزنیم، باید بدانید قرار است چکار کنید:

• برق آشپزخانه را قطع کنید.
• در کابینت، کشو و بدنه کابینت ها را بردارید.
• جریان آب زیر سینک را قطع کرده و لوله آب متصل به یخچال را قطع کنید.
• لوله اصلی گاز را قطع کرده و شیر پشت اجاق گاز را هم قطع کنید.
• یک پارچه روی زمین پهن کنید و تمام لوازم را روی آن بگذارید.
• در صورت تمایل دیوارهای بدون استحکام را بردارید.

این مطلب را هم ببینید
بازسازی آشپزخانه با عکس های قبل و بعد

مزایای تخریب آشپزخانه توسط خودتان

۱. صرفه جویی در هزینه ها

بهترین قسمت تخریب آشپزخانه توسط خودتان صرفه جویی است. اگر ابزار لازم را داشته باشید می توانید خودتان دست به کار شوید تا در هزینه ها صرفه جویی شود.

مزایای تخریب آشپزخانه توسط خودتان

۲. بازیافت آسانتر

در صورتی که خودتان آشپزخانه را تخریب کنید آن وقت بهتر می توانید چطور خیلی چیزها را بازیافت کرده و مجددا استفاده کنید. با این کار می توانید صرفه جویی کنید. به علاوه می توانید برخی از وسیله ها را فروخته یا به خیریه بدهید.

۳. از بین بردن برخی از چیزها

دوست دارید خیلی از چیزهای خانه را از بین ببرید؟
خالی کردن کف، کندن کابینت یا شاید چکش زدن به دیوار فقط چند نمونه از ویرانی است که می توانید انجام دهید.

معایب تخریب آشپزخانه توسط خودتان

۱. امن نبودن به اندازه تخریب توسط متخصص

این پروژه هم مثل خیلی از پروژه های دیگر ممکن است بد پیش رفته و باعث جراحت شما شود. به طور کلی در صورت رعایت نکات ایمنی ممکن است کار خطرناک نباشد. اگر دیوار را بریزید ممکن است روی سرتان آوار شود.
در صورتی که دیوار با رنگ قدیمی رنگ شده باشد، ممکن است حین تخریب برای چشم و ریه مضر باشد.

معایب تخریب آشپزخانه توسط خودتان

۲. خستگی و کوفتگی

هرچقدر هم که خستگی ناپذیر باشید باز هم تخریب خانه می تواند خسته تان کند. کندن و خراب کردن می تواند بدن تان را کوفته کند. اگر تصمیم گرفتید آشپزخانه را ویران کنید، شاید تا یک هفته بعد از آن خستگی و بدن درد ولتان نکند.

۳. از دست رفتن وقت آزاد

برای تخریب آشپزخانه باید برنامه ریزی داشته باشید و بدانید چکار می کنید. در صورتی که فضا کوچک باشد زود تمام می شود. اما اگر آشپزخانه یا خانه تان بزرگ است، این کار می تواند طولانی باشد.
ابتدا باید اصول اولیه تخریب را یاد گرفته و بعد آن را عملی کنید. اگر فرد مجربی داشته باشید این کار برایش آسان است. چنین افرادی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن کار را انجام دهند.

۴. ماندن آثار این کار روی دست

تخریب خانه کار پر زحمت است و اگر خودتان انجام دهید ناخن و دست های شما گرد و خاکی و کثیف می شود. به همین دلیل باید تکه های خرده ریز را جمع کنید. تکه چوب، لوله و اجسام سنگین می تواند در صورت دور ریخته شدن هزینه بر باشد. چون باید فردی را بیاورید تا آنها را جمع کند و هزینه پرداخت کنید.

۵. احتمال خوب نبودن نتایج

تخریب اگر خوب پیش نرود مانع خوب پیش رفتن بازسازی هم می شود. در این صورت ظاهر آشپزخانه و ملک هم ناخوشایند می شود.
گرچه با انجام این کار توسط خودتان می توانید در هزینه ها صرفه جویی کنید اما اگر خوب پیش نرود خسارت بیشتری به بار می آورد.

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست