ممکن است در نگاه اول نصب سقف کاذب به نسبت سایر انواع سقف، سخت به نظر بیاید اما با اندکی تلاش و دقت امکان‌پذیر است. اگر می‌خواهید این کار را خودتان انجام دهید تا آخر مقاله با ما همراه باشید تا مراحل کار را یاد بگیرید و اشتباهات ذکر شده را تکرار نکنید.

 اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید برآورد قیمت بازسازی خانه را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت بازسازی در تهران باشید می‌توانید درخواست بازسازی خانه ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید

نحوه نصب سقف کاذب
نحوه نصب سقف کاذب

.

اتصالات و ابزار لازم برای نصب سقف:

نبشی ال‌ مانند: این ابزار که شبیه حرف ال است و جنسی فلزی دارد، یکی از ابزارهای واجب برای نصب سقف کاذب است. نبشی را اطراف سقف و چند اینچ پایین‌تر از سقف نصب کنید.

نبشی تی مانند

نبشی تی مانند: این نبشی‌ها عمود بر تیرسقف نصب می‌گردند.

نبشی تی مانند

انواع سپری: سپری‌ها به نبشی‌های تی و ال متصل می‌شوند و با تیر سقف موازی هستند.

انواع سپری

تایل: تایل‌ها انواع مختلفی دارند و از بین آن‌ها می‌توان نوعی را که بیشتر به کار شما می‌آید، انتخاب کرد. آن‌ها از هزینه‌برترین لوازم و ابزار لازم برای اجرای سقف کاذب هستند و هم چنین بسیاری از آن‌ها در برابر رطوبت و کپک مقاومند و تا اندازه‌ی می‌توانند عایق صدا نیز باشند.

سیم و حلقه‌ی مربوط به سیم: حلقه‌های مربوط به تیر سقف پیچ می‌شوند و سپس سیم‌ها از سوراخ‌های نبشی و حلقه‌ها عبور می‌کنند تا تایل‌ها به طور ثابت و محکم سرجای خود نگه دارند.

قیچی آهن‌بر: داشتن این نوع قیچی واجب است و با کمک آن می‌توان برش‌های لازم را بر روی نبشی‌ها، ایجاد کرد.

قیچی آهن‌بر

سرمته‌ی مخصوص حلقه‌ها

سرمته‌ی مخصوص حلقه‌ها

چند عدد تیغ کاتر: این یکی از ابزارهایی است که در طول پروسه‌ی نصب سقف بسیار به کارتان می‌آید زیرا هرچقدر تیغ کاتر تیزتر باشد، برش تایل‌ها نیز راحت‌تر است. اگر کاتر شما تیز نباشد، کار در نهایت شلخته و نامنظم به نظر می‌رسد.

نحوه‌ی اجرای سقف کاذب:

با دقت مراحل زیر را دنبال کنید تا بتوانید به راحتی سقف کاذب نصب کنید:

گام اول، تعیین و طراحی نحوه‌ی چیدمان تایل‌ها:

لازم است یک طرح اولیه از نحوه‌ی چیدمان تایل‌ها بر روی سقف در دست داشته باشید. انجام این طراحی به شما کمک می‌کند تا کار تمیز و مرتب از آب دربیاید. تصور کنید که می‌خواهید زمین را کاشی‌کاری کنید؛ دقت کنید که گوشه‌های کار کاملا مماس با با محیط سقف قرار بگیرند و کوچک نباشند.

بسیاری از سایت‌ها می‌توانند شما را در طراحی سقف راهنمایی کنند اما مشکل اساسی اینجاست که بیشتر آن‌ها اینگونه تصور می‌کنند که سقف اتاق شما کاملا چهارگوش است. اگر شانس بیاورید و سقف اتاق شما بدون اضافات و بریدگی و تورفتگی باشد، کارتان بسیار راحت خواهد بود در غیر این صورت باید با دقت هرچه تما‌م‌تر طرح اولیه خود را بدست بیاورید تا در نهایت خروجی کار مرتب از آب دربیاید.

این مطلب را هم ببینید
بازسازی آشپزخانه با عکس های قبل و بعد

گام دوم، نصب نبشی‌های ال مانند:

ابتدا مقداری که می‌خواهید از سقف فاصله داشته باشد، مشخص کنید و دورتادور اتاق را دقت اندازه بگیرید. حالا با استفاده از پیچ‌ خودچسب، نبشی ال را به دیوار وصل کنید. کار با گوشه‌های داخلی معمولا راحت‌تر است؛ یا نبشی‌ها روی هم می‌افتند یا کاملا مماس می‌شوند. نبشی‌ها در گوشه‌های خارجی می‌توانند مماس شوند اما برای اینکه ظاهر کار تمیز و مرتب به نظر برسد، بهتر آن‌ها روی هم بیفتند و سپس یکی از آن‌ها با زاویه ۴۵ درجه برش بخورد.

نصب نبشی‌های ال مانند

گام سوم، نصب نبشی‌های تی مانند:

نبشی‌های اصلی تی مانند بر تیرهای سقف عمودند. اولین نبشی تی مانند را دور از دیوار و با فاصله از آن نصب کنید. این نبشی‌ها در هر دو طرف توسط نبشی‌های ال حفظ می‌شوند و در مرکز نیز سیم‌ها آن‌ها را در جای خود نگه می‌دارند. بعد از اینکه سیم از بین حلقه‌ها و نبشی عبور کرد، باید مطمئن شوید که آیا نبشی‌ها درست و صاف سرجای خود قرار گرفته‌اند یا خیر. یکی از راه‌ها استفاده از یک ریسمان کشیده است که از یک سر تا سر دیگر نبشی‌های ال در دو طرف دیوار قرار گرفته‌ باشد. سپس سیم‌های مربوط به نبشی‌های تی را محکم بکشید تا با ریسمان در یک راستا قرار بگیرند. سیم را محکم به دور خود بپیچید تا شل نشود و یا وزن تایل باعث افتادن و کنده شدن آن نشود. این پروسه را برای همه‌ی نبشی‌های تی مانند تکرار کنید.

گام چهارم، نصب سپری‌های داخلی:

اگر از تایل‌های دو در دو استفاده می‌کنید، از سپری هم اندازه و مناسب استفاده کنید تا نصب تمیزتر و بهتر انجام شود. اتصال سپری‌ها را تا جایی ادامه دهید تا به دیوار برسید. برش انتهایی را به صورت اریب بزنید تا سپری به دیوار برخورد نکند. در حین نصب سپری‌ها، تایل‌ها را نیز با توجه به طرح اولیه در جای خود قرار دهید. این کار را حتما انجام دهید زیرا باعث می‌شود تایل‌ها در صورت نیاز به برش، مرتب و چهارگوش برش بخورند. بعد از نصب تی‌ها، نصب تایل‌ها را نیز کامل کنید و اضافات را برش دهید. اگر تایل شما به گونه‌ای است که فاصله دارد، ابتدا تایل‌ها به اندازه‌ی محل مورد نظر برش بدهید و قسمت‌های اضافی و با فاصله را از تایل جدا کنید. این کار تا حدودی با دست قابل انجام است فقط باید دقت کافی به خرج دهید.

نصب سپری‌های داخلی

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست