کفپوش های مناسب برای فضاهای متفاوت را بشناس

انواع کفپوشهمه ما می دانیم که هر فضا و هر کاربری کفپوش مخصوی به خود را دارد و کفپوشی که برای یک فضا مناسب و ایده آل است ممکن است در فضا و کاربری دیگری تبدیل به یک انتخاب اشتباه و حتی فاجعه باشد. به عنوان مثال چمن مصنوعی که بهترین گزینه برای زمین فوتبال است اگر در زمین بسکتبال استفاده شود کاملا انتخاب اشتباهی خواهد بودی موکتی که انتخابی محبوب برای فضای خانگی و هتلی است اگر به عنوان کفپوش تراس یا روف گاردن در نظر گرفته شود بی شک خیلی زود عدم کارآیی خود را نمایان خواهد کرد. با این مقدمه در این مطلب سعی داریم چند کفپوش مناسب برای کاربری های رایج را معرفی نماییم تا در انتخاب گزینه مناسب به شما کمک کند

کفپوش مسکونی

کفپوش مسکونی یکی از متنوع ترین انواع کفپوش است که البته برای این امر دلایل مختلفی می توان شمرد. یکی از این دلایل تنوع فضاسازی در یک خانه است. در یک فضای مسکونی تقسیم بندی های متفاوتی وجود دارد مانند اشپزخانه، اتاق خواب، فضای نشیمن و پذیرایی، تراس، سرویس های بهداشتی و غیره. هر کدام از این فضاها نیازمند کفپوش منحصر به خود هستند و مهم است که کفپوش علاوه بر کارا بودن در آن فضا، متناسب با روحیه اهل منزل و مطابق با سلیقه آن ها باشد. از رایج ترین و محبوب ترین کفپوش های مسکونی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
 کفپوش پارکت تمام چوب: این کفپوش از زمان های بسیار قدیم در دسته کفپوش های لوکس قرار دارد و بسیاری آن را همچنان زیباترین و خاص ترین کفپوش مسکونی می دانند. پارکت ها طول عمر بسیار بالایی دارند . چنانچه از آن ها به درستی نگهداری شود می توانند مانند روز اول زیبا و با دوام باقی بمانند.
کفپوش رولی طرح چوب: پارکت ها به دلیل استفاده از متریال طبیعی، کفپوش های گرانی هستند و به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند که طرح چوب را با کفپوشی ارزان تر به خانه خود بیاورند. کفپوش رولی طرح چوب یک گزینه ایده آل و البته مقرون به صرفه برای این دسته از افراد است. کفپوش رولی طرح چوب همان زیبایی و رنگبندی متنوع طرح چوب را دارد بااین تفاوت که در برابر آب مقاوم تر است . می توان از آن در فضاهایی مانند آشپزخانه نیز استفاده کرد. تنها نکته قابل توجه در مورد کفپوش رولی طرح چوب این است که نصب آن را به تیم حرفه ای و کاربلد بسپاریم تا علاوه بر زیبا وتمیز بودن نتیجه نهایی کار، بتوانیم از این کفپوش برای سال های بیشتری استفاده کنیم.
 انواع کفپوش تایل: کفپوش تایل به کفپوش هایی گفته می شود که مانند کاشی، در کنار یکدیگر قرار می گیرند و به این طریق کل فضا را می توان کفپوش کرد. برای یک فضای خانگی انواع کفپوش تایل را می توان استفاده کرد و نام برد مانند کفپوش تایل حمام، کفپوش تایل فضای باز مخصوص تراس، حیاط و روف گاردن و همچنین چمن مصنوعی های تایل که بسیار راحت و زیبا هستند و امروزه در کاربری خانگی به شدت مورد استقبال قرار گرفته اند.

کفپوش اداریکفپوش اداری

پس از بررسی انواع کفپوش مسکونی به سراغ فضای اداری می رویم. فضایی که ما ساعت های زیادی از روز را در آن سپری می کنیم و از این حیث مانند یک خانه دوم برای همه ما تلقی می شود. در قدیم رایج ترین نوع کفپوش به عنوان کفپوش اداری، سنگ و سرامیک محسوب می شد. علت آن هم طول عمر بالای این کفپوش ها و همچنین مقاومت بسیار خوب آن ها در برابر حجم تردد بالا بود. امروزه اما گزینه های متنوع دیگری نیز به این لیست اضافه شده اند و در کنار سنگ و سرامیک قرار گرفته اند. شاخص ترین انتخاب این روزها به عنوان کفپوش اداری، مسلما موکت تایل ها هستند.
موکت ها از قدیم کفپوش هتلی مناسبی به شمار می رفتند که در کم کردن آلودگی صوتی محیط نقشی اساسی ایفا می کردند. به مرور علاقه به کاهش آلودگی صدا در محیط های اداری بیشتر شد و همچنین توجه به این نکته که این سکوت و آرامش تا چه حد می تواند در افزایش کارایی کارکنان و بالا بردن راندمان کاری تاثیر داشته باشد. از این رو موکت ها پا به فضای اداری گذاشتند و با پیشرفت تکنولوژی، نمونه های جدید تر و کاراتر نیز به بازار معرفی شدند.
موکت تایل ها امروزه کفپوش اداری ایده آلی محسوب می شوند چرا که صداهای اضافی محیط را به خوبی کاهش می دهند، زیبا و متنوع هستند و می توان آن ها را با طراحی های گوناگون و متنوعی در کنار یکدیگر قرار داد، همچنین طول عمر و کیفیت بالایی دارند و خرید آن ها یک سرمایه گذاری خوب و قابل قبول محسوب می شود.

این مطلب را هم ببینید
سایبان خودرو، محصولی کاربردی جهت بهینه سازی فضای باز

کفپوش بیمارستانی

ناگفته پیداست که کفپوش بیمارستانی از تخصصی ترین و مهم ترین انواع کفپوش محسوب می شود. کفپوش بیمارستانی باید ویژگی ها و مقاومت خاصی داشته باشد و همچنین به حفظ سلامت بیمار و مراجعه کنندگان کمک کند. از این رو کفپوش های بیمارستانی به صورت آنتی باکتریال تولید می شوند و نیز این کفپوش ها مقاومت بسیار زیادی در برابر حجم بالای تردد دارند. از ویژگی های کفپوش بیمارستانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 آنتی باکتریال
 مقاوم در برابر تردد زیاد
 مقاوم در برابر مواد شوینده قوی
 مقاوم در برابر مواد اسیدی
 ضد خط و خش
 لایه رویه مقاوم
 شستشو و نظافت آسان
از رایج ترین انواع کفپوش بیمارستانی می توان به کفپوش هموژن، کفپوش هتروژن و همچنین کفپوش کانداکتیو اشاره کرد که با توجه به تنوع فضاسازی در محیط بیمارستانی و درمانی، متناسب با کاربری و ویژگی ها از آن ها استفاده می شود.
با وجود تنوع بالای انواع کفپوش و کاربری، مهم است که شما مشوری قابل اعتماد و در دسترس برای خرید کفپوشتان داشته باشید. کفپوشان اینجاست تا در هر گام کنار شما باشد، از انتخاب و معرفی مناسب ترین کفپوش هم سطح بودجه و سلیقه شما، تا نصب و اجرای بی نقص آن در محل پروژه شما. می توانید تا سالیان سال از تماشای کفپوشتان لذت ببرید اگر در هنگام خرید هوشمندانه عمل کرده باشید.

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست