هر آنچه که باید در مورد کاشی کاری و سنگ کاری بدانید

کاشی کاری یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت بالایی دارد. متخصصان برای کاشی کاری ساختمان ها مراحل مختلفی را طی می کنند. در ادامه به توضیح این مراحل می پردازیم.

مرحله ۱: انتخاب مواد برای کاشی کاری

کاشی یکی از محبوب ترین مصالحی است که هم در بازسازی آشپزخانه و هم در بازسازی حمام استفاده می شود. زمانی که کاشی کار قصد انتخاب نوع کاشی مناسب برای ساختمان را دارد، با مجموعه ای از انواع کاشی ها با مواد مختلف که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند، روبرو هستند. همچنین متخصصان در مورد محل قرار دادن کاشی ها نیز معیار های خاصی را در نظر می گیرند. برای مثال متخصصان برای کاشی کاری راهرو یا آشپزخانه از کاشی هایی با مواد بادوام استفاده می کنند.

مرحله ۲: برش کاشی و سرامیک در کاشی کاری

کاشی کار هنگام برش کاشی ها، بسته به موادی که برش می دهد، باید از دستگاه برش کاشی، برش دستی یا برش برقی استفاده کند. به طور معمول، برش دستی برای برش کاشی های سرامیکی و چینی استاندارد استفاده می شود. از دستگاه برش برقی برای سنگ های طبیعی و کاشی های محکم تری مانند چینی ۲۰ میلی متری استفاده می شود.

کاشی کاری مدرن

مرحله ۳: آماده سازی سطح برای کاشی کاری

قبل از شروع کاشی کاری، مهم است که مطمئن شوید سطوحی که روی آن کاشی کاری انجام می شود تمیز، خشک و از همه مهمتر صاف هستند.

مرحله ۴: درست کردن مخلوط چسب

یکی از مهم ترین بخش های کاشی کاری درست کردن مخلوط چسب است. بسیار مهم است که بدانید چگونه چسب را به درستی مخلوط کنید تا محکم ترین چسب برای نصب طولانی مدت کاشی ها را بسازید. ترکیب نامناسب چسب ممکن است باعث مشکلاتی در نصب کاشی ها شود یا حتی کل پروژه را متوقف کرده و باعث کنده شدن یا ناهموار شدن کاشی ها شود.  

 مراحل مختلف کاشی کاری

تکنیک های مختلفی که توسط سنگ کار ها انجام می شوند.

یک سنگ کار حرفه ای تکنیک های مختلفی را در کارش استفاده می کند. این تکنیک ها با تغییر در سبک زندگی مردم و مدرن شدن ساخت و ساز پیشرفت کرده است.

روش سنتی بدون ملات

در این تکنیک سنگ کاری دیوارها به دقت با سنگ پوشانده می شوند. این تکنیک هزینه کمی دارد.

 مزایای استفاده از روش سنتی سنگ تراشی بدون ملات

  •  جذاب و محکم است و می تواند صدها سال دوام بیاورد.
  •  می توان چندین بار از این سنگ ها استفاده مجدد کرد.
  • بر خلاف دیوار آجری، عمر بنای سنگی طولانی است. معایب استفاده از روش سنتی بدون ملات
  • هزینه نیروی کار زیاد است و ساخت و ساز کند و پرهزینه است.
  • ساختار نامناسب می تواند منجر به فروریختن ملک شود.
  • برای دیوارهای بلند یا ساختمان مناسب نیست

کاشی کاری

تکنیک سنتی با ملات

در این روش سنگ کاری فونداسیون دیوار باید محکم باشد تا به راحتی ترک نخورد. برای رسیدن به این هدف، استفاده از خمیر ساخته شده از آهک و آب برای چسباندن مواد به یکدیگر کمک کننده است. توجه داشته باشید که ساخت دیوار سنگی و ملات مربوط به آن در فصل زمستان و فصل بارندگی چالش بیشتری دارد.

مزایای تکنیک سنتی با ملات

  •  بلوک بتنی در برابر آب و هوا، آفات، کپک ها و آتش مقاومت بیشتری دارد.
  •   مواد این بلوک های بتنی در دسترس و قابل تهیه است.
  • در اندازه ها و رنگ های مختلف موجود است.
  •  بلوک های بتنی عایق خوبی در برابر حرارت، صدا و رطوبت هستند.

معایب روش سنگ

کاری سنتی با ملات

  • بلوک های بتنی به دلیل سنگین بودن، روند کاری سختی داشته و نیروی کار بیشتری لازم دارند.
  •  برای تقویت سازه های بتنی سیمانی به مقدار زیادی فولاد نیاز دارید.
  •   بسته به منطقه، هزینه سیمان و در دسترس بودن آن قیمت های متفاوتی از بلوک های بتنی وجود دارد.
  •  انجام لوله کشی در سازه های بنایی بتنی بسیار دشوار است.
این مطلب را هم ببینید
اصول مهندسی پمپ آب و پمپ آب خانگی

متخصصان و هنرمندان سنگ کار

حکاکی، طراحی سنگ ها و سنگ کاری توسط متخصصان مختلفی انجام می شود. این متخصصان سنگ گار  بر اساس مهارت های خود در سنگ کاری در طبقه بندی های مختلفی قرار می گیرند. در ادامه به توضیح وظایف متخصصان سنگ تراشی به تفصیل خواهیم پرداخت. معدنچیان: کارگرانی که سنگ شکنی ورقه های سنگی را بر عهده می گیرند و بلوک های سنگی را که زیر زمین قرار دارند بیرون می کشند. متخصصانی که با استفاده از اره های مخصوص قطعه های ناهموار و بزرگ سنگ ها را به قطعه های کوچکتر تبدیل می کنند. افرادی که در کارگاه های سنگ کاری مستقر هستند. تخصص آنها در تراشیدن سنگ ها به شکل های مورد نیاز برای طراحی ساختمان است. سنگ‌ تراش ‌ها می‌توانند سنگ‌ ها را برای طراحی هر چیزی اعم از سنگ های نمای ساختمان ها قالب‌ بندی کنند. کارورز: آنها سنگ تراش هایی هنرمند هستند. آنها عملاً از هنر خود در سنگ تراشی استفاده می کنند. این افراد با استفاده از هنر خود، سنگ ها را به طرح های مختلفی مانند شاخ و برگ، پیکره ها، حیوانات و غیره تبدیل می کنند.

انتخاب سنگ کار و کاشی کار مناسب

یکی از با اهمیت ترین بخش ساختمان نمای آن است. گروه خدمات ساختمانی سون توسط مهندس علی مومنی تاسیس گردیده و  به صورت تخصصی در زمینه های زیر فعالیت می کند:

طراحی و ساخت نمای ساختمان با کیفیت تضمینی

زیباسازی و نماسازی ساختمان

طراحی و ساخت سازه و امکانات لوکس

گروه خدمات ساختمانی سون از سال ۱۳۸۵ تا کنون افراد متخصصی را آموزش داده است. افراد متخصص سنگ کار و کاشی کار که در این گروه فعالیت می کنند، دوره های آموزشی و تخصصی خود را بر اساس تکنیک های روز دنیا گذرانده اند. به همین دلیل شما می توانید به راحتی به گروه خدمات ساختمانی سون اعتماد کنید.

سنگ کارها و کاشی کارهایی که در این موسسه فعالیت می کنند، به طور تخصصی و با سالها تجربه خدماتی نظیر نماسازی، زیباسازی، سنگ کاری و کاشی کاری ساختمان ها را ارائه می دهند. برای استفاده از خدمات گروه ساختمانی سون می توانید به سایت ۷kashikar.ir مراجعه کنید یا با شماره تلفن ۰۹۱۹۴۰۵۹۸۳۲ تماس گرفته و خدمات مورد نیاز خود را درخواست کنید.

 

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست