چگونه دیوارپوش آشپزخانه را کاشی‌کاری کنیم.

کاشی دیوارپوش بین کابینت‌ها می‌تواند از هر نوع جنسی باشد. در این مقاله درباره‌ی کاشی‌های شیشه‌ای و نحوه‌ی نصب آن‌ها صحبت شده است. با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله نحوه‌ی نصب این نوع از کاشی‌ها را یاد بگیرید.
کاشی‌های شیشه‌ای چه در آشپزخانه و چه در سرویس‌های بهداشتی استفاده شوند، جلوه‌ی خاصی به خانه می‌بخشند. این کاشی‌ها به دلیل تنوع، استقامت و زیباییشان؛ در دیوارهای پشتی کابینت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این کاشی‌ها در ابعاد ۱۲ در ۱۲ اینچ با یک پشتی تورمانند بهم متصل شده‌اند و نیازی نیست که آن‌ها را تک به تک به دیوار چسباند.

چگونه دیوارپوش آشپزخانه را کاشی‌کاری کنیم.
اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید قیمت نصب کاشی را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال کاشیکار در تهران باشید می‌توانید سفارش نصب کاشی ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

نکاتی درباره‌ی نصب این کاشی‌ها:

• استفاده از تراز لیزری می‌تواند کمک کننده باشد اما واجب نیست. استفاده از این تراز به شما نشان می‌دهد که آیا کاشی‌ها در یک راستا قرار دارند یا خیر.
• زمان زیادی را صرف مرتب کردن و جایگذاری کاشی‌ها بر روی کانتر کنید. این امر به شما کمک می‌کند که قبل از چسباندن کاشی به دیوار، از جایگاه هرکدام از آن‌ها مطمئن شوید و بی‌گدار به آب نزنید.
• اگر قبل از نصب کاشی‌ها، به خوبی طرح خود را در ذهن داشته باشید، نیازی به برش دادن کاشی نیست و می‌تواند سطح را به راحتی کاشی‌کاری کنید.

نکته‌ی ایمنی: قبل از شروع به کار، اتصالات برق دیوار پشتی را قطع کنید.

وسایل و تجهیزات مورد نیاز:

• چاقو
• تراز لیزری
• متر
• قیچی
• ماله شانه‌ای
• چکش
• ماله مخصوص دوغاب
• کاشی
• ملات آماده
• تخته چوب
• نوار چسب
• پوشش پلاستیکی
• مقوا
• بتونه برای درزگیری

نکاتی درباره‌ی نصب این کاشی‌ها:

دستورالعمل:

مرحله‌ی اول، دیوار را تعمیر و تمیز کنید.
کانتر را با پلاستیک بپوشانید و آن را محکم با چسب به سطح بچسبانید تا تکان نخورد. دیوار باید کاملا بدون برآمدگی و صاف باشد. با سنباده‌ی مخصوص، دیوار را سنباده بکشید. سپس حفره‌ها و ترک‌ها را با گچ بپوشانید و پر کنید تا یک سطح یک دست بدست آید.

مرحله‌ی دوم، فاصله ایجاد کنید.
بین اولین ردیف از کاشی و سطح کانتر باید حدود یک هشتم اینچ فاصله وجود داشته باشد. این فاصله را می‌توانید به راحتی و با استفاده از یک مقوا و نوار چسب ایجاد کنید.

مرحله‌ی سوم، یک نرده‌ی موقت درست کنید.
اگر قسمتی از دیوار بیرون از کانتر است، به طور موقت یک نرده با استفاده از الوار درست کنید. دقت کنید این نرده هم راستای مقوای مرحله‌ی قبل باشد.

مرحله‌ی چهارم، مرکز دیوار را مشخص کنید.
با استفاده از متر، مرکز سطح مورد نظر را مشخص کنید. در این مرحله می‌توانید برای دقت بیشتر، از تراز لیزری نیز استفاده کنید.

مرحله‌ی پنجم، بدون چسباندن، موقعیت افقی کاشی‌ها را مشخص کنید.
در این مرحله، ابتدا کاشی‌ها روی کانتر قرار دهید تا مکان قرار گیری آن‌ها روی دیوار دستتان بیاید. دقت کنید که کاشی‌ها برش خورده را در جاهایی قرار دهید که در معرض دید نباشند. با قیچی توری پشت کاشی‌ها را ببرید تا بتوانید آن‌ها را به دیوار بچسبانید.

مرحله‌ی ششم، موقعیت عمودی کاشی‌ها را مشخص کنید.
در بیشتر آشپزخانه‌ها، فاصله‌ی بین کابینت‌ها تا کانتر بیست اینچ است و اندازه‌ی دو ورقه از کاشی‌های شیشه‌ای روی هم ۲۴ اینچ. یک قسمت را روی دیوار بگیرید و قسمت بعدی را طوری روی دیوار بگیرید که کماکان یک هشتم اینچ از سطح کانتر فاصله داشته باشد. در اینجا دو قسمت روی هم می‌افتد و شما می‌توانید کاشی‌های اضافی را جدا کنید.
به راحتی و همانند مرحله‌ی قبل، از قیچی برای جداسازی کاشی‌ها استفاده و برای پریزهای برق نیز جا باز کنید.
اشکالی ندارد اگر فاصله‌ی قسمت بالایی تا کابینت‌ها از یک هشتم بیشتر شود زیرا آن قسمت با کابینت پوشیده شده و زیاد معلوم نیست.

این مطلب را هم ببینید
11 تغییر شگفت انگیز دکوراسیون سرویس بهداشتی با قبل و بعد

کاشی

مرحله‌ی هفتم، از ملات استفاده کنید.
ابتدا ملات را در قسمت‌های محدود روی دیوار بزنید زیرا اگر قسمت‌های گسترده‌ای از دیوار از ملات پوشیده شوند، ممکن است در حین کار خشک شده و به درد نخورند. استفاده از ملات سه مرحله‌ی اساسی دارد:
۱. با استفاده از ماله، مقداری ملات به روی دیوار بمالید. سپس آن را روی دیوار صاف کنید تا ضخامتی حدود یک چهارم اینچ به شما بدهد.
۲. سپس با استفاده از یک قطعه‌ی لبه‌دار، میزان اضافی ملات را از روی دیوار بگیرید. این قطعه را به صورت افقی روی دیوار حرکت دهید.
۳. بعد از آن با قسمت صاف ماله، کاملا ملات را روی دیوار صاف کنید تا برای مرحله‌ی بعد آماده شود.

مرحله‌ی هشتم، یک ردیف از کاشی‌ها روی دیوار قرار دهید.
یک ردیف از کاشی‌ها را روی ملات قرار دهید و با استفاده از چکش به آرامی به آن فشار وارد کنید تا روی ملات بچسبند.

مرحله‌ی نهم، باقی کاشی‌ها را نصب کنید.
بعد از چسباندن ردیف اول از کاشی‌ها، نوبت ردیف بالایی آن است. از کناره‌ها شروع به چسباندن کاشی‌ها کنید تا فضای مورد نظر کامل پر شود.

مرحله‌ی دهم، بندکشی:
در این مرحله با استفاده از دوغاب و ماله‌ی مخصوص، درزها را کاملا بپوشانید. بعد از خشک شدن کامل دوغاب، کدری ناشی از آن را از روی کاشی‌ها بزدایید.

مرحله‌ی یازدهم، درزگیری:
گوشه‌های کاشی‌ها را با مواد مناسب درزگیری کنید.

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست