تعویض و یا نصب یک توالت جدید ممکن است چندان کار سختی به نظر نرسد. تنها چیزهایی که نیاز دارید، ابزارآلات و وسایل مناسب و صرف چند ساعت وقت است. اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید میتونید در قدم اول میتوانید برآورد قیمت بنایی ساختمان را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک بنا در تهران باشید میتوانید درخواست بنایی ساختمان ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
ابزار و وسایل لازم:
• سیم چین
• آچار فرانسه
• پیچ گوشتی در ابعاد مختلف
• دستکش کار
• روغن
• سطل در دار
• ارهی آهن بر
• اسفنج
مرحلهی اول، آب را قطع کنید:
اولین مرحله برای تعویض توالت قدیمی، قطع جریان آب است. شیر فلکهی مربوط به آب معمولا بر روی زمین یا دیوار پشتی و یا کنار توالت قرار دارد. این شیر، جریان آب ورودی به تانک را کنترل میکند. با زدن سیفون، آب درون تانک و مخزن توالت فرنگی را خالی کنید. از آنجایی که شما شیر آب را بسته اید، مخزن دیگر پر از آب نخواهد شد. سپس با استفاده از یک لوله بازکن، آب باقی مانده در مسیر را نیز خارج کنید. بعد از آن میتوانید از یک اسفنج استفاده کنید تا مخزن کاملا از آب خالی شود.
مرحلهی دوم، قطع کردن جریان اصلی آب:
با استفاده از یک آچار فرانسه، شیر اصلی را ببندید. ممکن است مقداری آب درون مسیر باقی بماند، در این صورت از یک کهنه استفاده کنید تا هرگونه آب نشت شده را جمع آوری کنید.
مرحلهی سوم، جدا کردن مخزن ذخیره آب و توالت:
اگر تنها این کار را انجام میدهید،بهتر است که اول تانک را جدا کنید و سپس خود توالت را. بلند کردن هر دو قسمت به صورت همزمان ممکن است برای یک نفر مشکل باشد.
تانک را از توالت جدا کنید. برای این کار باید پیچهای مرتبط به آن را با آچار شل کنید و مخزن را بلند کنید. ممکن است نیاز باشد تا مخزن را کمی بلند کنید تا بتوانید سرپیچ را شل کرده و آن را از پشت توالت خارج کنید.
تانک را به آرامی از روی توالت بلند کنید. اگر مقاومت احساس کردید، تانک را به اطراف تکان دهید تا جدا شود. حواستان باشد برخی از توالتها به مخزن متصل هستند و این دو جز از هم جدا نمیشوند. در این صورت از یک فرد دیگر کمک بگیرید تا بتوانید توالت و مخزن را با هم از جای خود خارج کنید.
مرحلهی چهارم، جدا کردن توالت:
به سراغ درپوش پیچ بروید و آن را باز کنید. در صورت لزوم از پیچ گوشتی استفاده کنید. با استفاده از آچار فرانسه، سرپیچها و واشرها را جدا کنید. این پیچها باعث فیکس شدن توالت به زمین میشوند. اگر احیانا پیچها زنگ زده بود، از یک روان کننده مخصوص استفاده کنید. در این مرحله اگر کماکان پیچها باز نشدند، کمی آنها را بچرخانید تا بتوانید توالت را از روی زمین بلند کنید. حالا با یک اره آهن بر، سرپیچها را ببرید.
مرحلهی پنجم، از بین بردن درزگیر قدیمی:
با استفاده از چاقو، قسمتهای درزگیری شده و متصل به زمین را بتراشید و سپس توالت را به سمت عقب و جلو حرکت دهید تا بتوانید آن را جدا کنید. دقت کنید که توالت جدید را درزگیری نکنید زیرا آب در پشت آن جمع شده و به زمین آسیب میرساند.
مرحلهی ششم، چک کردن پیچها:
پیچهای توالت قدیمی را بررسی کنید. این پیچها بر روی زمین و دریچهی فاضلاب نصب شدهاند. اگر در مراحل قبل این پیچهای زنگ زده و قدیمی را جدا کردهاید، باید آنها را جایگزین کنید. اگر پیچها سالم به نظر میرسیدند، نیازی به تعویض نیست. یک پارچهی کهنه را در ورودی دریچهی فاضلاب فرو کنید تا گاز متصاعد شده از فاضلاب فضای خانه را پر نکند. بعد از انجام کار و قبل از نصب توالت جدید، کهنه را بیرون بیاورید.
حلقهی مومی قدیمی را خارج کنید و محل را تمیز نمایید.
مرحلهی هفتم، لبهها را بررسی کنید:
این برجستگیها، باعث اتصال توالت به زمین میشوند. اگر خراب شده بودند، در صدد تعویض آنها برآیید.

مرحلهی هشتم، اتصال حلقهی مومی جدید:
شما دو راهکار برای نصب حلقهی مومی جدید دارید. اول اینکه توالت جدید را از بغل و به آرامی و روی سطح نرم، بر روی زمین بگذارید.سپس حلقهی مومی را به انتهای توالت متصل کنید. این روش باعث میشود که شما خیالتان از بابت جا افتادن حلقهی مومی راحت شود.
راهکار بعدی، قرار دادن حلقهی مومی بر روی برجستگیها و سپس گذاشتن توالت روی آن است. اگر کاشیهای دستشویی را نیز عوض کردهاید و از کاشیهایی با ضخامت بیشتر استفاده میکنید،بهتر است حلقهی مومی ضخیمتری نیز استفاده کنید.

مرحلهی نهم، توالت را بر روی برجستگی قرار دهید:
توالت را بر روی برجستگی قرار دهید. توالت را از قسمت داخلی بگیرید تا کنترل بیشتری روی آن داشته باشید. در این مرحله نهایت دقت را به خرج دهید زیرا هر گونه ترک بر روی توالت، باعث نشت آب میشود.
مرحلهی دهم، پیچ کردن توالت به زمین:
سرپیچها و واشرها را در مکان مناسب قرار داده و آنها را سفت کنید. دقت کنید که بیش از حد پیچ را سفت نکنید زیرا ممکن است کاسهی چینی توالت بشکند.
مرحلهی یازدهم، اتصال تانک جدید:
حالا وقت این است که مخزن آب جدید را به مجموعه اضافه کنید. تانک را در مکان مناسب خود بالای توالت قرار داده و آن را پیچ کنید. بعد از مطمئن شدن از فیکس بودن تانک به توالت، اتصالات جریان آب را دوباره برقرار کنید. به آرامی سیفون را بزنید تا مخزن از آب پر شود. قسمت انتهایی توالت را چک کنید تا از نشت نکردن آب اطمینان حاصل کنید.