کاربرد گونی چتایی در صنعت ساختمان چیست؟

گونی چتایی یا جوت نوعی کنف هندی و بنگلادشی است که از قدیم در صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین خاطر سازندگان ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی برای پیشیرد بهتر پروژه‌های خود گونی چتایی را خریداری کرده و در موارد مختلفی از آن بهره‌مند شوند.

البته کاربرد گونی چتایی علاوه  بر صنعت ساختمانی  که به عنوان عایق کاری بیشتر در بین سازندگان طرفدار پیدا کرده است، در کشاورزی و بسته‌بندی محصولاتی همچون گندم، جو، سیب‌زمینی، پیاز و به طور کلی مواد غذایی خشک استفاده می‌شود.

گونی چتایی

موارد مصرفی گونی چتایی یا جوت

گونی چتایی یکی از موارد مصرفی عایق سازی در صنعت ساختمان‌ها است. این گونی از جنس کنف یا جوت بوده که بنابر کیفیتی که دارد، به انواع مختلفی تقسیم شده است تا مصرف‌کنندگان باتوجه به قیمت و نوع کیفیت متریال، گونی چتایی را به صورت آنلاین خریداری کرده و یا از طریق بازار آزاد محصول مورد نظر خود را خریداری نمایند.

چرا که بین قیمت گونی بنگال درجه ۲ و گونی درجه ۳ کم عرض متفاوت بوده و مبلغ هرکدام براساس عوامل داخلی و خارجی تاثیرگذار متغیر است. اما سوالی که ذهن  مصرف‌کنندگان را به چالش می‌کشد، موارد مصرفی گونی چتایی با جوت است.

گونی کنفی چتایی به صورت طبعی با الیاف ساخته شده که به دلیل داشتن سوراخ‌های بزرگ و کوچک در صنایع ساختمانی و امروزه بیشتر کشاورزی کاربرد دارد. موارد مصرفی گونی کنفی در صنعت ساختمان سازی، جنبه عایق کردن سقف پشت بام‌ها و یا بخش‌های دیگر را دارد.

همچنین از گونی کنفی چتایی در بخش صنایع کشاورزی، بسته‌بندی مواد غذایی خشک همچون پیاز، سیب‎‌زمینی، جو و گندم به کار گرفته می‌شود. به همین خاطر بیشتر کشاورزان به دلیل کمتر بودن قیمت گونی کنفی ایرانی از آن در بسته‌بندی و توزیع محصولات خود استفاده می‌کنند.

قیمت گونی بنگال درجه ۱

قیمت گونی بنگال درجه ۱ نسبت به قیمت گونی بنگال درجه ۲ بیشتر است، چرا که بافت ریزتری دارد و مقاوت آن در برابر نور خورشید  و سرما و گرما بهتر از گونی‌های چتایی درجه دو و سه است. این گونی به دلیل متریال خوب و باکیفیت و همچنین جنس بادوام و متفاوت، بیشتر از اینکه در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد در صنعت ساختمان سازی طرفدار دارد.

از این گونی به دلیل قیمت بسیار گران آن درعایق سازی، قیرگونی و پوشاندن سطح بتنی استفاده می‌شود. چرا که کشاورزان معخمولا برای بسته‌بندی محصولات خود گونی‌های درجه ۲ و ۳ را ترجیح می‌دهند. برای اطلاع از قیمت گونی بنگال درجه ۱ به جدول زیر مراجعه کرده و آن را بررسی کنید:

گونی بنگال درجه ۱: قیمت ۳۸.۵۰۰ تومان

 

قیمت گونی بنگال درجه ۲

با نوسانات بازار جهانی و همچنین فشارهای خارجی مثل تحریم‌ها و تورم‌های شدید بر قیمت اجناس و مواد اولیه مهم و ضروری، قیمت گونی بنگال درجه ۲ نیز افزایش پیدا کرده و با نرخ دلار در بورس کالا اعلام می‌شود.

عمده فروشان گونی چتایی بنگال درجه ۲ با بالا رفتن و پایین رفتن نرخ دلار بایستی قیمت گونی بنگلادشی را در سایت به‌روزرسانی کنند تا مشتریان باتوجه به اطلاعات و مقایسه قیمت‌ها، جهت خرید و ثبت سفارش را نیز اقدام به پرداخت هزینه و دریافت محصول مورد نظر کنند.

با این حال به خاطر تغییر قیمت‌ها به صورت روزانه، مشتریان باید برای دریافت اطلاعات لازم درباره قیمت گونی بنگال درجه دو و قیمت گونی کنفی ایرانی، با متخصصین این کار که به عنوان پشتیبان آماده پاسخگویی و راهنمایی هستند در ارتباط باشند.

اکنون برای اطلاع از قیمت گونی بنگال درجه دو، جدولی را باتوجه به مبلغ اعلام شده به‌روز، تهیه کرده‌ایم:

گونی بنگال درجه ۲: قیمت ۲۸.۵۰۰ تومان

گونی چتایی در صنعت ساختمان

قیمت گونی درجه ۳ کم عرض

سازندگان پروژه‌های ساختمانی برای خرید و اطلاع از قیمت گونی درجه ۳ کم عرض باید از لیست قیمت‌هایی که با نرخ دلار اعلام می‌شود را نیز آگاه شوند. موارد مصرفی این نوع گونی درجه ۳ در عایق کاری، قیرگونی و پوشش سطح بتنی است.

این مطلب را هم ببینید
خرید مصالح ساختمانی با قیمت پایین و کیفیت بالا

همچننی این گونی در بسته‌بندی حبوبات، سیب‌زمینی و مواد غذایی خشک و کودهای گیاهی و شیمیایی استفاده می‌شود. در ادامه برای اطلاع از قیمت گونی بنگال درجه ۳ کم عرض، جدولی را باتوجه به مبلغ اعلام شده به‌روز، تهیه کرده‌ایم:

گونی چتایی درجه ۳ بنگال: قیمت ۲۴.۵۰۰ تومان

گونی چتایی درجه ۳ پاکستان: ۲۱.۵۰۰ تومان

قیمت گونی کنفی ایرانی

گونی کنفی ایرانی همانند گونی کنفی بنگلادشی، هندی و پاکستانی مرغوب و درجه ۱ است. با این حال مشتریانی که برای آنان متریال و کیفیت گونی چتایی اهمیت زیادی دارد، بیشتر به خرید گونی بنگال درجه ۲ و درجه ۳ تمایل دارند.

البته کیفیت گونی کنفی ایرانی امروزه بهتر شده است، به طوری که عده‌ای برای اینکه هزینه به نسبت پایین‌تری برای عایق کاری و قیرگونی در صنعت ساختمان سازی بپردازند، از گونی کنفی ایرانی استفاده می‌کنند.

گونی چتایی

مزایای گونی کنفی ایرانی

قیمت گونی کنفی ایرانی با گونی چتایی بنگلادشی و هندی خیلی تفاوتی ندارد. مزایای این گونی باعث شده که با رقیبان قدر خود در یک سطح قرار بگیرد. بنابراین اطلاع از مزایای گونی چتایی ایرانی می‌تواند برای خرید مشتریان، به کار آمده و در خرید و فروش سازندگان ساختمان به کار آید. در ادامه به مزایای گونی کنفی ایرانی خواهیم پرداخت:

  • مناسب برای عایق گرمایشی و سرمایشی
  • مقاومت بالا در برابر گرما و سرما
  • نصب راحت و آسان برخلاف قیرگونی
  • ماندگاری به عنوان عایق تا حداکثر ۳۰ سال

معایب گونی کنفی ایرانی

گونی چتایی ایرانی مشابه سایر گونی‌ها، علاوه بر اینکه دارای مزایای خوبی است، معایبی نیز دارد که به منجر به انصراف از خرید آن توسط مشتریان قدیمی شده است. در این بخش قصد داریم به معایب گونی چتایی ایرانی بپردازیم تا با خیال آسوده در این مورد تصمیم گیری نمایید:

  • هزینه گونی کنفی ایرانی همانند گونی بنگلادشی و هندی بالا است
  • حفاظت از گونی کنفی به طور کلی سخت بوده و نیاز به دقت بالایی دارد
  • مقاومت گونی کنفی ایرانی نسبت به گونی چتایی هندی و بنگلادشی کمتر است
  • بافت گونی کنفی ایرانی در مقایسه با گونی‌های دیگر در برابر خورشید، زودتر از بین می‌رود

گونی کنفی ایرانی، گونی چتایی بنگلادش، هند و پاکستان از جمله گونی‌های مرغوب و باکیفیت هستند که درجه‌بندی ۱ و ۲و ۳ دارند. مشتریان با توجه به نیازشان می‌توانند یکی از انواع گونی وارداتی و یا صادراتی را سفارش دهند و برای مصارف ساختمانی، کشاورزی و غذایی آن را از نمایندگی‌های معتبر سفارش دهند.

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست