هفت نکته برای سیمان کاری

ملات سیمان در انواع ساخت از اهمیت بالایی برخوردار است و از نکات کلیدی پروژه‌های تعمیری مربوط به بتن محسوب می‌شود. سیمان از معمول‌ترین و پرکاربردترین ملات‌های موجود است که شن و ماسه و سایر مصالح ساختمانی را به خوبی بهم می‌چسباند. اگر سیمان با سایر مواد ملات به خوبی ترکیب و مخلوط نشود، سیمان‌کاری به مشکل برمی‌خورد. برای اینکه ملات به درستی وارد عمل شود، بایستی نکات مربوط به مخلوط کردن آن را به خوبی پیاده کرد.

اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید برآورد قیمت سیمان کاری را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت بازسازی در تهران باشید می‌توانید درخواست بازسازی خانه ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

سیمان کاری

نکته‌ی اول، با سازوکار ملات سیمان آشنا شوید:

ترکیب اصلی ملات، ماسه، سیمان و آب می‌باشد. ملات به عنوان یک چسبنده‌ی قوی عمل می‌کند و در بیشتر پروژه‌های ساخت و ساز کاربرد دارد. ملات به طور کامل خشک و سفت نخواهد شد بلکه به با گذشت زمان، خودش را می‌گیرد و به عمل می‌آید. پس دقت کنید که سیمان و ملات خشک نمی‌شوند بلکه خودشان را می‌گیرند و همین امر باعث سخت به نظر رسیدن آن‌ها می‌شود.

نکته‌ی دوم، از مخلوط کن اتوماتیک استفاده کنید:

درست کردن ملات به صورت دستی بسیار دشوار است بنابراین استفاده از ماشین‌های مخلوط کن برای مخلوط کردن تمامی مواد توصیه می‌شود. انواع و اقسام مخلوط کن‌ها در بازار موجود است. برخی از آن‌ها از گاز و برخی دیگر از برق تغذیه می‌کنند. در اندازه و مقیاس‌های بزرگ، مخلوط کردن ملات به صورت دستی توصیه نمی‌شود. در عوض از مخلوط‌ کن‌های اتوماتیک استفاده کنید.

مخلوط کن اتوماتیک سیمان

نکته‌ی سوم، مرحله به مرحله مخلوط کنید:

بهترین راه برای درست کردن ملات مناسب، مرحله به مرحله پیش رفتن است. هیچ وقت همه‌ی مواد را به یکباره با هم مخلوط نکنید. ابتدا نیمی از مواد را درون ماشین مخلوط کن بریزید وبررسی کنید که آیا مخلوط باب میل شما هست یا نه؛ سپس باقی مواد را مخلوط کنید.

نکته‌ی چهارم، برای درست کردن ملات در مقادیر کم، از فرغون استفاده کنید:

اگر به مقدار کمی ملات احتیاج دارید، موارد را درون یک فرغون ریخته و در آن مخلوط کنید. ابتدا ماسه و سیمان را باهم مخلوط و سپس آب را اضافه کنید.

سیمان

نکته‌ی پنجم، همیشه ملات را قبل از استفاده، تست کنید:

بعد از مخلوط شدن ملات، مقداری از آن را تست کنید تا از آماده بودن آن مطمئن شوید. مقدار اندکی از آن را روی دیوار تست کنید؛ اگر ملات به خوبی پخش شد یعنی غلظت مناسبی دارد ولی اگر ملات به خوبی پخش نشد، نیاز دارید که مقداری آب به ترکیب اضافه کنید. قبل از پخش کردن ملات روی دیوار، از غلظت آن اطمینان حاصل کنید.

نکته‌ی ششم، نسبت‌ها را رعایت کنید:

برای اینکه غلظت ملات به درستی دربیاید، نسبت‌ها را رعایت کنید. اندازه‌گیری‌های نامناسب و غلط، بر غلظت و نتیجه‌ی نهایی کار اثر می‌گذارد و ملات را خراب می‌کند.

نکته‌ی هفتم، در صورت تمایل قبل از مخلوط کردن، به ملات رنگ اضافه کنید:

برای اینکه ملات رنگی شود، دقت کنید که قبل از اضافه کردن آب و سایر مواد، رنگ را اضافه کنید. با رعایت این نکته، ملات شما بهتر رنگ می‌گیرد.

این مطلب را هم ببینید
آشنایی با نیلینگ(میخکوبی)، انکراژ، استرات در پایدارسازی گود

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست