تاثیر روشویی کابینتی بر دکوراسیون سرویس بهداشتی

شاید تا چند دهه قبل، وجود چیزی شبیه کابینت تنها برای آشپزخانه قابل تصور بود و فضای سرویس بهداشتی برخلاف نامش، چندان مورد اعتنا قرار نمی گرفت. بنابراین هرچند که روشویی از دیرباز یکی از ملزومات اساسی سرویس بهداشتی بوده است اما عموماً یک مدل از آن در بازار یافت می شد.

امروزه روشویی‌ های موجود در بازار به صورت طرح ها و مدل‌هایی متنوع و توسط برندهایی مختلف تولید می‌ شوند که یکی از این طرح ها انواع روشویی کابینتی است.

روشویی کابینتی چیست؟

هنگامی که صحبت از روشویی می شود، تصویر یک استوانه دراز با سنگی قرار گرفته روی آن به نظرتان می رسد؛ طبیعی است زیرا این نوع روشویی که به روشویی معمولی نیز معروف است تا مدت ها در سرویس بهداشتی اکثر خانه ها جا خوش کرده بود.

اما روشویی کابینتی به نسبت جدیدتر است، فضایی درون خود دارد و سراغ آن را می توان در آپارتمان های مدرن گرفت. این روشویی ها نیز خود به دو صورت دیواری و پایه ای است.

 روشویی کابینتی

روشویی های کابینتی دیواری و پایه ای

روشویی کابینتی به طور کلی نیز به دو نوع دیواری و زمینی (پایه ای) تقسیم بندی می شود. روشویی های کابینتی دیواری به نوعی وال هنگ و فاقد پایه هستند. روشویی های کابینتی زمینی دارای پایه بوده و از لحاظ سازه شبیه به یک کابینت هستند.

علاوه بر این، روشویی های کابینتی از نظر اندازه و تعداد شیرها به مواردی از جمله، تک نفره، دونفره یا دوبل قابل دسته بندی هستند.

جنس روشویی کابینتی

از جمله فاکتورهای تاثیرگذار بر زیبایی روشویی های کابینتی، جنس رو و بدنۀ آن است. زمانی جنس روشویی های سرویس بهداشتی از سنگ بود؛ فرقی هم نمی کرد سنگ مصنوعی باشد یا طبیعی.

برخی دیگر روشویی ها نیز از جنس فلزی بودند.  برای روشویی کابینتی اما داستان فرق دارد زیرا اینجا با ترکیبی از کمد و روشویی مواجه هستیم و قاعدتا بخش کمد یا کابینت را نمی توان از سنگ ساخت.

در نتیجه مناسب ترین مواد اولیه به کار رفته برای روشویی کابینتی، PVC است. پس به سراغ روشویی ای بروید که مواد ساخت آن را پی وی سی تشکیل داده باشد؛ این امر بیشتر از آن نظر حائز اهمیت است که امروزه استفاده از روشویی کابینتی در دکوراسیون حمام نیز مد است و هر دو مکان سرویس بهداشتی و حمام بسیار با آب سر و کار دارد.

مهم کاسه روشویی کابینتی

نقش مهم کاسه روشویی کابینتی در دکوراسیون سرویس بهداشتی

از جمله دیگر معیارهای تاثیر روشویی کابینتی در دکوراسیون سرویس بهداشتی مواردی همچون نوع، رنگ و طرح کاسۀ روشویی است.

در این بین برخی از روشویی های کابینتی با کاسه توکار عرضه می شوند و کاسه برخی دیگر از نوع رو کار است. انتخاب روشویی با کاسه های روکار و از جنس کوتینگ به ویژه برای مکان های عمومی، زیبایی محیط را دو چندان کرده و با ظاهر مینیاتوری خود، چشم نوازی ایرانی به آن می بخشد.

روشویی کابینتی در چه سبک هایی تولید می شود؟

به طور قطع در کنار معیارهای زیبایی و همخوانی با دکوراسیون، قیمت روشویی کابینتی نیز مهم خواهد بود؛ برای این منظور باید با سبک های موجود در بازار تا حدی آشنا بشوید. این سبک ها بر حسب نوع جنس، تجهیزات و فضای پوششی به موارد زیر قابل تقسیم بندی است.

  • کابینت روشویی ساده: ساده‌ترین کابینت‌های روشویی موجود در بازار با هدف ایجاد فضای در حمام و سرویس بهداشتی. این مدل در خرید روشویی کابینتی ارزان بیشتر اقبال دارد.
  • کابینت روشویی کلاسیک: جنس این مدل عمدتاً از چوب و MDF است که با دستگاه پرس وکیوم و سی‌ان‌سی الگوهایی رو آن ایجاد می شود.
  • کابینت روشویی فول ست آینه: این کابینت علاوه بر قابلیت محیطی، به‌ عنوان یک میز آرایشی نیز مورداستفاده قرار گیرد و دارای آینه و قسمت‌های متنوعی است.
  • کابینت روشویی مدرن: جنس این مدل از PVC است و در عین سادگی به صورتی طراحی شده است که امکان ایجاد الگوهای مدرن را فراهم می‌کند.
این مطلب را هم ببینید
اهمیت پمپ آب و تجهیزات استخر در پروژه های مختلف

و خرید روشویی کابینتی

نکته پایانی

برای تهیه و خرید روشویی کابینتی و سایر لوازم بهداشتی ساختمان با اطمینان خاطر از کیفیت محصول و قیمت ها می توانید به فروشگاه مدرن ساختمان مراجعه نمایید.

این فروشگاه به طور اینترنتی کلیه ملزومات بهداشتی ساختمان و بهترین روشویی کابینتی ایرانی و خارجی را از برندهای معتبر عرضه می نماید. به این ترتیب دیگر نیازی به صرف ساعات طولانی برای چرخش در بازار نمی باشد.

در پایان خاطرنشان می سازیم که محصولات سفارشی شما با بسته بندی های ایمن و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست شما خواهد رسید.

 

مطالب مرتبط با موضوع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست